Hyr en Bona PowerScrubber

Nyhet!

För bokning kontakta oss via formuläret

Tvätta altanen snabbare med bättre resultat, hyr då en bona power scrubber. Vill du spendera mer tid med kaffet i solen och mindre tid med att skrubba trädäcket har Bona en effektiv skurmaskin du kan hyra. Hyr en Bona PowerScrubber och tvätta altanen snabbare.

Skurmaskinen är enkel att hantera och sparar dig värdefull tid, samtidigt som arbetsinsatsen blir mindre. Till maskinen använder du ett riktigt effektivt grovrengöringsmedel framtaget speciellt för att rengöra lärkträ, tryckimpregnerad furu och andra för trädäck och altaner vanligt förekommande träslag. Rengöringsmedlet avlägsnar smuts, fett, missfärgningar, alger och mögel och återställer en grånad yta till dess ursprungliga nyans.

Skurmaskinen Bona Power Scrubber fylls med en blandning av rengöringsmedel och vatten och sen är det bara tvätta loss längs med altanplanken. När jobbet är klart spolar du av trädäcket med trädgårdsslangen och när det torkat har du en perfekt yta för att oljas.

Borstarna i maskinen tvättar planken längs med fibrerna vilket gör rengöringen väldigt effektiv samtidigt som det är skonsammare för träet än om du använder till exempel en högtryckstvätt. Barnen har en härlig terrass att springa barfota på hela sommaren, utan stickor i fötterna.


Ladda ner instruktionVälj en variant:

Pris från 499,00 kr