Golv

Experter på trägolv

Hos A Golv kan du få hjälp med det mesta inom trägolv. Vi erbjuder helhetslösningar inom både golvslipning och golvläggning av en rad olika golvtyper såsom parkettgolv, massiva trägolv, laminat och specialgolv etc. Utöver detta kan vi även tillhandahålla en rad olika ytbehandlingar såsom hårdvaxolja, lack eller pigmentering som gör att du kan sätta din personliga touch på golvet.

Oavsett om du är intresserad av att renovera ett gammalt golv med golvslipning och ytbehandling eller vill lägga in ett nytt golv så har vi expertisen som krävs för att utföra jobbet på bästa sätt. Vi hjälper dig genom hela processen. Kontakta oss om du vill begära en kostnadsfri offert på golvslipning eller golvläggning och självklart kan du nyttja ROT-avdraget.


Samarbetspartners

Vi arbetar bara med de bästa tillverkarna för att se till att hålla hög kvalitet i alla led: Från valet av maskiner och verktyg till golvmaterial och ytbehandlingar. Detta gör att du som kund kan känna dig helt trygg med att låta oss ansvara för dina golv.